. Söndag 20 Maj.

Igår vart på på Bellas place i Bromölla och åt med svärmor. Jag kan säga att det var den godaste maten jag ätit på mycket länge! Jag och Ragge åt blues burgare medan svärmor åt chili/mangomarinerad kycklingbröstfilé. Lätt att vi ska dit igen i sommar! Ville gärna se bandet som skulle spela men ljudnivån var för hög för Colin och Dylan så vi tog varsen milkshake och åkte därifrån innan bandet började. Får bli en annan gång när vi har hörselskydd till pojkarna. Hemresan var helt galen och resten av kvällen bestod mest av flams och trams.

Nu är det bara 5 dagar tills jag blir gammal! Ska bli roligt att bli lite uppvaktad, känner att jag behöver det.


. Tisdag 8 Maj .

Igår morse tog jag bort min facebook och jag saknar det faktiskt inte ett enda dugg! Rätt skönt att veta att om någon bryr sig om mig på riktigt så hör de av sig. Däremot använder jag dayviews flitigt. Är medveten om att läsarna på min blogg kommer minska nu då jag inte länkar uppdateringarna på fejan längre men helt ärligt bryr jag mig inte. De som verkligen vill läsa min blogg gör det ändå!

Denna veckan och helgen har jag faktiskt lagat mat! Och det riktiga eldprovet gjorde jag idag då jag gjorde lasagne när brorsan och hans tjej var här idag, jag tycker egentligen inte om lasagne men denna var vrålgod! Jag borde avlasta min man i köket nu när jag väl fått eld i röven. Imorgon blir det nog kasslergratäng för det tycker vi om, dock kan jag inte äta så mycket av det nu när jag går på VV men jag får fylla ut med lite grönsaker.
Pojkarna fick sitt rum klart i torsdags och har sovit där alla nätterna sen dess. De vaknar på morgonen och är ledsna men då tar vi varsen och bäddar ner dem hos oss så somnar det om igen, nöjda och glada. Vaknar sedan igen runt kl9 och vill ha frukost. Lagom tid, haha!

Nu har jag äntligen fått min cykel hit till Osby så nu kan jag ta mig längre ut i kanterna av byn utan att behöva ha en massa tid över till det. Vi har även bytt BVC till Osby.

HA DET BRA VÄNNER!

. Tisdag 1 Maj .

Andra dagen på ViktVäktarna idag! Är nästan ett år sen jag slutade där för jag blev gravid, men nu är jag tillbaka igen men nya tag och nya anledningar till att inte vara tjockis! Har i alla fall hamnat i kö till en GBP-operation och det är den jag vill smita undan ifrån, det hade vart fett gott att slippa den! Det är ju ca 24 månaders väntetid så jag har ju tid på mig att komma in i detta och tycker jag att det går hyffsat så skiter jag i operationen! Men jag kommer inte att gå ur kön för jag tänker överbevisa mig själv om vad som kunde hänt om jag inte tog det på allvar, det är en skitbra sporre att stå i kön. Som att springa ikapp nästan, hihi! 
(Jag vill gå ner 53 kg, men man ska tydligen inte tänka så utan man ska ta det som det kommer)

Idag är ett perfekt väder! Pojkarna somnade runt 11 igårkväll och sov till halv 9 i morse, vi slöade i sängen alla 5 och sedan åt vi frukost på balkongen. Solat en del idag. 
Planerar min middag idag och det blir den grillade kycklingfilén som blev över igår, hamburgerbröd och sallad. Och inte för att det kanske intresse3rar er men det blir 7pp för en god middag!

Igår firade vi med svärföräldrarna. Var nere i byn och köpte fina solhattar till gossarna, klänning och linne till mig själv och sen lite gott i affären på systemet.

RSS 2.0