. Tisdag 23 April .

Nu är det länge sedan jag skrev här i bloggen och det har såklart hänt massor!
Det är inte lönt att komma ikapp allt men jag kan dra det viktigaste.
Den 6 november genomgick jag min gbp-operation som jag höll hemlig sen i mars då jag inte ville påverkas att korkade kommentarer ifrån okunniga idioter. Det har i alla fall gått bra, jag går ner som jag ska, har tränat en hel del men känner nu att jag tappat lusten att träna. Särskillt efter ett antal panikångestattacker som sägs bero på att jag tvingar mig själv att klara mer än vad jag gör. Barnen tar ju 80% av uppmärksamheten, resterande 20% delas ut till hushållsarbete, hunden, träning och jobb.
Så jag får coola ner mig lite och börja tänka mer på den vardagliga motionen, en promenad om dagen är bra för hrla familjen!

Barnen fyllde 1 år den 17/1 och det firades ju såklart med tårta och paketer. De har gått och sprungit sedan 2 månader tillbaka vilket gör livet både lättare och svårare, hihi, men jag ser all utveckling som positiv.

Ragge öppnade sin fotostudio här i Osby den 1/12-2012. Jag är sjukt stolt över honom. Han sliter för att få företaget att rulla! Jag själv började även jobba den dagen, jag har gått till en tjänst på natten i Broby där jag trivs underbart! Mina arbetskamrater är de bästa!


RSS 2.0