. Söndag 28 Mars .

Jag blev fotograferad iop med Charlie Bewley (Demetri i New Moon)
Igår var jag, Roger, Tina och Johan på Sci-Fi-mässan i Malmö (Filmmässa). Jag följde med dit mest för kompisarnas skull, jag var själv inte så intresserad fast att jag visste att en skådespelare från New Moon skulle dit (Charley Bewley, Demetri i New Moon). Jag har liksom aldrig intresserat mig av kändisar. Men tillslut så fick jag mig själv att ta en bild ihop med honom och tror ni verkligen jag kunde stå på benen efter detta?? Det var helt sjukt! Senare på dagen fick jag den signerad och en kram minsann! Han satt mycket själv inne på mässan (med sin assistent då) och jag ville gå fram och prata, gjorde det dock inte för jag var rädd att jag skulle få tunghäfta. Men när jag väl kom hem kom jag på 100 frågor jag skulle vilja ställa till honom! Men jag hoppas att det inte är den sista från Twilight-serien som jag träffar, så jag får spara på alla frågorna.
Tina tog med en bild ihop med Charlie och var typ lika extas som jag var.
Roger och Johan fotograferades ihop med Robert Englund (Freddy Krueger, Terror på Elm Street) och fick autograf även dem.

Det är rätt dyrt att gå på Sci-Fi men ärligt talat var det värt varenda jäkla krona! Jag vill verkligen dit igen!!!
Tack mina vänner för en go och rolig dag i Malmö!
Jag älskar er allihopa obeskrivligt mycket <3


. Onsdag 24 Mars .

Då har man jobbat ikväll med! Chefen var uppe på avdelningen för att prata med mig om vart jag nu igentligen ska vara. Tack och lov så slapp jag resursteamet och hamnade istället på en avdelning som fungerar som korttidsboende. Den enda avdelningen som jag aldrig varit på förrutom att jag blev överkastad dit en liten stund igår då de ville ha hjälp med flyttstäd och sådant.
Det blir säkert bra, man kan inte komma till ett nytt arbete utan öppet sinne.
Jääkligt skönt att få ett 100% fast och att jag vet vart jag ska vara och inte bara ett ställe jag ska vara på sålänge.
Men nu har jag redan blivit taggad att skaffa körkort så nu ska jag f*n slutföra det också! Känner mig så sjukt handikappad utan!

Jag bara längtar och längtar tills vi ska till Göteborg och jag kan knappt bärga mig!! Baah!!!

Ikväll har My varit innom för att låna "New Moon" och röka några cigg. Bestämde mig för att krypa ner i bingen vid 23 men misslyckades! Ska skriva färdigt här innan jag lägger mig. Ska jobba 7.00-15.30 imorgon. Ska ha följe med Malin till jobbet, vi ska nämligen jobba ihop imorgon.

. Söndag 21 Mars .


Duffy med sin mysiga tröja som han fått utav min arbetskamrat Carola som hon själv har stickat!
Han tycker att den är myys! Tack så mycket!!

Då är snart helgen över. Jag har jobbat och blir bara värre i näsan och i luftrören, men det finns ju de som har det sämre. Jag klagar inte, jag informerar haha.
Idag har jag delad. Jag har jobbat 7-10 och ikväll jobbar jag 16-21. Har jobbat hiskeligt långsamt fast jag skyndat mig på så fort jag kunnat. Kroppen än ännu segare än huvudet, hur nu detta är möjligt?

Ledig imorgon, då blir det minsann ingen uppstigning klockan 5, inte! Vet dock inte vad jag ska fylla dagen mer än vila, borde göra det så jag blir kry snabbare. Det är drygt att försöka vara effektiv när man går runt som i en dimma...

Igår hade Ragge varit och köpt "New moon". Jag har lovat mig själv att inte se filmerna eftersom filmen twilight förstörde hela historien och bilderna jag hade i huvudet av hur personerna såg ut (I filmen är Edward nästan ful om man jämför hur han såg ut i mitt huvud och Bella var för snygg). Men jag tycker att filmen är inte den riktiga historien och det är inte de riktiga personerna. Haha. Filmen var i alla fall myycket bättre än första filmen. Till och med Ragge tyckte att den var bra! (X i taket)

Nu har vi ätit frukost och jag ska nog faktist lägga mig på sängen en stund, kanske läsa...

. Fredag 19 Mars .

 Hejsan!
Gör er lite glada med en gaaammal bild som min sambo tog till mitt första blogginlägg.

Igårkväll var jag både förkyld och hade tydligen feber. Kul att upptäcka precis efter att gästerna (Frida & Emma) har gått, det är inte roligt att smitta ner andra precis. Emma blev kass, hoppas inte att det var Tea-baciller men vad skulle det annars vara då?
Har i alla fall jobbat med denna nedrans förkylning samt att jag under några timmar på jobbet kände mig febrig och supervarm. Men både jag, arbetskamraten och de flesta boende klagade på att det var varmt så jag tänker inte lägga skulden på mig, hihi.
Känner mig bra nu i alla fall och tror att jag är redo att jobba hela helgen.

Idag berättade Tina att våra tågbiljetter till Gbg har anlänt så jag är jättelycklig! Längtar så det kryper i hela kroppen! 69 dagar kvar och hur ska jag stå ut med att vänta!?

Igår kom då äntligen Ragges efterlängtade telefon och den var verkligen hur cool som helst! "Htc Hero" heter den. Dock tror jag inte att jag skulle köpa en sån telefon till mig själv för jag uppskattar inte sånt tillräckligt mycket. Ragge däremot är ju galen i teknikprylar osv. som alla andra killar.. Eller ja de flesta i alla fall.

Idag gjorde Ragge kroppkakor, det har jag aldrig ätit förrut så det var verkligen intressant. Tror inte jag ätit något så gott som jag kan minnas i alla fall. Varför lagar alltid tjejer mat hemma när det är killarna som är kungar i köket? Det godaste maten är ju trots allt den maten som en snubbe har gjort! Min sambo är i alla fall min lilla mästerkock och jag tänker ALDRIG lära mig att laga mat, jag ska äta hans mat tills den dagen någon ärver alla miljoner kronor som jag kommer att få i framtiden *haha*!

Kan inte sluta att titta på skor! Jag är helt paralyserad och jag kan verkligen inte välja mellan alla! Hade jag inte jobbat i denna kommunen hade jag nog köpt allihopa!
Bäst: www.nelly.com

. Torsdag 18 Mars .

Ja jisses vad man håller på...

Nu har alltså älsklingens objektiv kommit och mobilen kommer vilken dag som helst nu... Vill ha alla mina kläder jag beställde med som jag knappt vet varför jag beställde, men där var ju lite som var snyggt i alla fall, vet bara knappt vad jag tänkte för där var massor som jag annars inte hade köpt... Fick väl något slags infall bara då :P Har i alla fall fått mitt nya tangentbord till min laptop... Priset på en sån skitgrej är ju så hutlöst så man nästan lika gärna kunnat köpa en ny laptop för tusan... men men... Hade dock inte mycket till val för Duffy sparkade bort 5 tangenter häromdagen när han fick bus-ryck...

Igår var Tina här och då gjorde vi drömmar till verklighet!! Vi gjorde "det"...
Haha!! Bara skojja!!!  
Vi bokade hotell och tågbiljetter till (och från) Göteborg, så vi ska dit med våra pöjks 28-30 Maj, det ni!
Kommer dit 9 på morgonen och då börjar vi med att checka in och lämna våra grejer och kolla placet sedan bär det av ut på stan och göra av med lite pengar och ge näring åt sitt materialbehov! Vad som händer på kvällen märker vi men jag misstänker att jag är rätt sugen på vin då!
Lördagen är i alla fall bokad: L-I-S-E-B-E-R-G!!!! Det ska bli såå roligt och mysigt! Dessutom har Johan (Tinas sambo) aldrig varit på Liseberg så det ska bli mig en ära att delta första gången. Jag och Roger har heller aldrig varit där tillsammans så det ska bli mysigt!

Vi får se hur festivallivet artar sig i sommar, antingen srf eller P&L...
Har ju sålt min 4-dagarsbiljett till srf, men vi funderade på bara en dag isf...
Vi får se hur det blir!!

. Söndag 14 Mars .

Jag fick inget vikariet i sommar trots allt.. Istället fick jag en fast tjänst i kommunen på något som heter resursteamet, det innebär att man är som ersättare för bl.a. sjuka, lediga o.s.v. i hela kommunen. Dock har jag inget körkort ännu, så jag har fått en placerig inne på en avdelning tills vidare. Jag älskar tanken på att jag måste skaffa ett körkort snarast, men hatar tanken på att jag inte får vara inne på avdelning som jag igentligen vill vara. Jaja man kan inte få allt och jag ska vara glad som fått fast jobb så som samhället ser ut och idag och som jag jobbat de senate 4 åren för detta jobbet :)

Nu är det bestämt att min sommar har blivit lite förändrad. Sommar 2010-Sweden rock+fast jobb+peace&love (förmodligen)+liseberg med sötisar!!= B-E-A-utyful! (trots att det inte blir något med srf)

Ha det bra!!

. Onsdag 3 Mars .

 Äntligen är våren här med sol och plusgrader!!
Jag bara lääängtar efter att snön försvinner!
Duffy håller redan på att sola sig inför sommaren så att han har en härlig strandlook ;)

Denna veckan har varit väldigt seg och jag har inte förmått mig till mycket mer än att plugga matte och genomföra ett prov. Gjorde rent akvariet igår med dessutom! X i taket...
Har inte fått några dagar att jobba så man står mest och stampar 31 och undrar vad man ska göra med tiden..
Jag längtar till sommaren då man äntligen får schema igen så man vet hur både arbetstid och fritid ser ut. Man kan planera bättre då, och när passar det då bättre än på sommaren ^^ <3
Guuuud vad jag längtar!!

Ikväll ska vi till Linda och Patrick =) Har inte träffats på jättelänge så jag är verkligen ap-glad!

RSS 2.0