. Tisdag 25 Augusti .

Då har man varit hos läkaren idag igen och gått igenom. Jag har nu gått ner 20,2 kg och minskat 15 cm i midjan. Nu ska jag börja gå till sjukgymnast med för att göra ett konditionstest och sedan få riktlinjer för träning. Det blir nog bra. Satt sedan i Knislinge byhåla och väntade på bussen i en timme, det var drygt. Köpte en flaska vatten och en "hänt extra" för att tiden skulle gå fortare och det gjorde den dock.

Har länge blivit terroriserad av detta förbaskade FarmVille på facebook nu så jag tog mig i kragen och undersökte vad det var. Nu är det cigaretter och FarmVille som styr upp mina rutiner, haha. Det var faktist rätt roligt. Nu har man nått att göra när man inte kommer på något att fördriva tiden med.

När jag kom hem ifrån Knislinge idag så satte jag mig vid laptopen och i den hade Ragge lagt en reservationsbekräftelse för att överaska mig. Så på torsdagkväll ska vi se "Sommaren med Göran" som jag velat se sedan jag såg reklamen på tv första gången. Det ska bli roligt och mysigt <3

. Fredag 21 Augusti .

Nu är det ett tag sedan jag skrev. Har varit rätt lat av mig denna veckan ;)
Har trots allt fått jobba lite denna veckan trots att jag inte längre har schema på Lindgården.
Känns rätt så skumt. Man blir lite bortskämd när man haft schema 9 månader. Men det ska nog gå bra ändå :)

Denne veckan har det inte hänt så mycket förrutom att jag faktist börjat våga laga mat. Det går i perioder men då jag verkligen vill så blir resultatet ganska bra. Gjorde en kycklinggryta igår och det har jag aldrig gjort innan, men jag hade faktist inget recept. Annars brukar jag ha recept men inte följa det exakt utan byta ut en massa grejjer mot annat bl.a. för att maten ska bli smalare o.s.v. Eller så använder jag recept för att komma på egna idéer (låter konstigt, men so what). Gjorde köttfärspaj häromdagen som blev äckligt god! Man kan faktist bli mätt på smalmat med ;) haha.

Ragge har fått många fotojobb nu sedan jag övertalade honom att ta betalt för sina jobb. Vi bråkade lite om det men tillslut gav han sig på att prova. Konstigt nog blev han mer populär när han började ta betalt, kanske för att folk tar hans talang mer på allvar då? Jag tycker i alla fall att min sambo är bäst! Dessutom ska jag få ett fotoshoot helt gratis, haha. Det är roligt att ha en fotograf i hemmet. Behöver dessutom få lite nya bilder. Jag ska höra med en bekant om hon vill vara med, man känner sig nog mer avslappnad då.

Jobb i helgen, hoppas på att få lite mer i veckan nu innan man ska ut med husvagnen. Började i skolan i tisdags men har inte första lektionen förrens onsdag. Ska nu läsa Geriatrik, Psykiatri och Rehabilitering & Habilitering. Nästa år blir det matte, har planerat att läsa den ihop med en arbetskamrat så vida hon inte ångrar sig vilket jag hoppas att hon inte gör ;)

Nu ska jag ta en cigg och sedan gå och lägga mig, jobbar 7-16 imorgon.
Tjingeling!

. Fredag 14 Augusti .

Idag har man jobbat 7-13, ätt så skönt. Särskillt med tanke på att halva bemanningen var ordinare. Som jag har längtat efter dom! Äntligen är sommaren över och man jobbar mycket med sina vaniga arbetskamrater igen. Men sommaren har också varit bra, med nya vikarier och vi har haft jätteroligt.
Jobba i helgen med då. Tjäna lite extra stålar och få lite övertidslön, haha!

Ikväll har vi tvättat och kollat på Cesar, the dog wisperer. Han är suverän! Även om man inte ser så mycket konstigheter med Duffy så inser man tyngden i att vara dominant för hundens välbefinnande. Det enda jag stör mig på med Duffy är att han vill leka med barnen utanför och när han gör det så gör han det helt utan tillstånd och dessutom tror barnen att han tänker äta upp dom. Det är inte bra. Alla barn är rädda för honom och skriker. När det ringer på dörren blir han helt tokig!
Våran granne har dessutom 2 Papilon som skäller 24-7!! Sen går hon ut med hundarna utanför vårat fönster klockan 2 på natten och då skäller dom ju givetvis med. Och vem ska överrösta dom om inte Duffy!? Fyy f*n....

I helgen ska jag jobba ihop med en av arbetskamraterna som jag inte träffat nu på 5 veckor och det ska bli jättekul att jobba ihop med henne så jag ser fakist riktigt fram emot att jobba imorgon.

I morse gick jag en lång härlig runda med Duffy och fick syn på en glada på närmare håll (som för övrigt dykt efter Duffy en gång tidigare). Jag är fullständigt livrädd för att släppa Duffy lös nu. Han springer aldrig ifrån oss när han är lös, men om han av någon anledning skulle göra det så skulle jag bli helt panikslagen. Önskar att nån snäll j**el skulle kunna skjuta ihjäl allihopa!

Nu ska vi kolla färdigt på Cesar, sen ska jag sova. Go'natt!

. Torsdag 13 Augusti .

La Chien  Dogglas  Doggie
Nu tycker jag minsann att det börjar bli dags att beställa hem lite kläder till Duffy igen. I 3 dagar nu har han gnytt och skakat på kvällarna och velat sova i våran säng (vilket jag nte har någon större lust med). Sen ska vi campa på Landön den 28e och det lär vara väldigt kallt där på kvällarna då det ligger i anslutning till havet och det blåser. Han hade i alla fall behövt en vindjacka, en kofta och en pyjamas bara den helgen. Han känner sig så fin när han har kläder på sig, men jag vill inte klä på han i onödan då man kanske vänjer honom vid att alltid ha kläder, annars fryser han. Men har i alla fll läst och hört från andra att jag måste ha kläder till honom på vintern och på kvällar då det är kallt.
Morgonrocken, morgontofflorna, T-tröjan, pyjamasen, koftan och vindjackan är från La Chien.
Overallen är från Doggie Dogwear.

Igår kväll var vi som sagt hos mamma och Chrille och spelade kort och det var jättemysigt. Drack några glas körbärsvin och kom 3a Gin Rummy, som vanligt. Tramsade oss och skrattade i några timmar, man var ganska så trött när man kom hem vid 12-snåret. Tack för en mysig kväll!

Idag sov jag till 12 (2 timmar mindre än igår), jätteskönt! My jobbar idag, vet dock inte hur länge men hon skulle komma hit en sväng ikväll så jag tror jag går och möter henne och laddar bryggaren precis innan jag går så att det bara är att sätta igång när vi är tillbaka.

Duffy har hållt sig på balkongen idag. Jag har kagt dit hans favoritfilt mitt i solen och där har han det varmt och skönt, min lilla frusna <3

Tillbaka till jobbet imorgon igen då... Jobbar bara 7-13 så det är ju lugnt. Skönt att inte behöva stressa lika mycket de närmsta dagarna.

. Onsdag 12 Augusti .

Gick och lade mig klockan 12 inatt och vaknade 14 i eftermiddags. Såå jäkla gött det är med ledighet!
Vaknade tyvärr inatt av att jag låg och bölade högljutt. Drömde att Duffy hade brutit alla sina revben.
Usch vad skönt det var att vakna och inse att man drömde.

Mamma har nu fått sin operationstid den 8/9. Jag är så glad för hennes skull men väldigt nervös med, fast jag inte ens ska vara med. Den ska hon göra i Norrtälje, det är en Gastric Bypass, man minskar magsäcken för att minska matintaget.
Det går jättefort att gå ner efter operationen. Grattis lilla mamma <3

Ikväll ska vi till mamma och Chrille och spela kort och dricka vin, är ju ledig i morgon med ;)
Då kanske jag kan få lite revansch. Vi var där innan idag för att kika innom och lämna tillbaka GPSen som vi lånade då Ragge skulle till Ystad på fotojobb.

Bye bye!

. Tisdag 11 Augusti .

Nu är jag helt DISASTED!!
Jag trode jag bara skulle jobba 3 dagar förra veckan, "Skönt!" tänkte jag.
Mån-kväll, tis-dag, ons-dag, tors-dag, fre-dag, ledig lördag, sön-dag, mån-dag, tis-dag......
PALLA!!?? Nu ska jag äntligen vara ledig i morgon och jag ska sova länge som faan!

När jag skulle hem ifrå jobbet idag började det blixtra och ösregna. Jag hoppasdes på att Ragge inte hade hunnit gå för att möta mig ännu, får dåligt samvete om han och Duffy går i sånt väder för min skull. Men tro fan att de kom då... Stackarna.
Mamma körde hem oss så att vi slapp gå hem i det jäkla vädret i alla fall. När jag kom hem slängde jag av mig arbetskläderna och kröp ner under mitt geeeeeewsiga duntäcka ^^. Jag höll på att somna då jag drabbades av en mindre skadligt chockart. Något kallt och blött kröp under mitt täcke nere ifrån fotändan och det var förståss stackars Duffy som också ville bli torr och varm. Min älskade...

Håller på att ändra design på bloggen, är snart färdg men jag har gjort fel på vissa ställen och minns inte hur jag gjorde. Lade ner det för idag i alla fall. Jag orkar inte mer.
Var ute med hunden nyss på en runda, pratade med grannarna och lekte lite med Duffy. Våran granne har skaffat en liiiiiten kelling som var hur söt som helst ^^ Hon hette Greta och var en blandning mellan skogskatt och bondkatt, jättelurvig och go!

Nu ska jag ära pickles och fundera över mina synder ^^

. Måndag 10 Augusti .


God kväll!

Imorse skulle Jossan väcka mig 06.15 då hon skulle gå till jobbet för att tanken var att jag skulle ta Duffy med mig och följa henne till jobbet. Dels för att jag ska hålla igång mina sömnrutiner och för att få Duffy rastad. När vi var på jobbet bjöd kamraterna på kaffe och när klockan var 07.10 så ringer dom från bemanningen och frågar om jag kan börja jobba direkt istället för att jobba kväll som jag igentligen skulle göra idag.
Jag fick låna Susannes cykel till att lämna hem Duffy och komma tillbaka så fort som möjligt.
Men det var faktist skönt att jobba dag istället för kväll då man har hela kvällen på sig sedan.

Gick hem till Jossan senare efter jobbet och tittade på när hon och Janna färgade varandras hår och så lekte vi lite med Duffy och åt pizza.*Sedan gick vi hem till mig.
Nu har Jossan klippt mig och det är jätteskönt att ha fått bort ogräset.
Hon är verkligen duktigare än vad min nuvarande frisör är så jag tror faktist att jag fortsätter hos henne om hon vill det.

Ragge har varit i Ystad och fotat 2 Ferrari idag och fick jävligt bra betalt med, ska fråga om han skulle kunna tänka sig att bjuda på en påse halstabletter <3 hihi

Nu ska Janna snart hem och jag funderar på att gå en härlig runda med hunden och kanske Jossan med om hon har lust ^^

. Söndag 9 Augusti .

Mammas älskling <3
Har jobbat 7-13.30 på Lunden idag, jag som trode jag skulle vara ledig...
Men jag vill inte säga nej, det är såå gött att jobba massa fyllnad när man väl fått lönespecifikationen sen.
Dessutom trivs jag med personalen där med, man träffar inte dom lika ofta :)

Sedan var jag hemma och slöade, gick en runda med vovven och sedan gick jag och My en runda på järnvägen
Skönt att man kan prata med någon om allt viktigt och allt oviktigt.
man behöver inte alltid ett svar eller kommentarer, det räcker att dom bara lyssnar...
Tea <3 My

Träffade pappa igår, han och hans sambo var här igår hela dagen.
Vi fikade på dagen och sedan åkte vi till Tosteberga Hamn och grillade (nostalgi)
Sedan åkte vi till Landön för att träffa gamla vänner.
På kvällen åkte vi hem igen och mös i soffan med godis, hihi.

Vi bestämde att vi ska åka till Landön den 28e med husvagnen och stanna hela helgen :)
Jag behöver faktist också lite semester ^^

RSS 2.0