. Måndag 26 Januari .


Måndag och helgen är över, har varit ledig. Så skönt! Men ärligt talat så ska det bli skönt att komma tillbaka till jobbet, jag pallar inte vara ledig för många dagar, fattar inte hur det ska gå till om man får fast tjänst och man ska ta semester och grejer, palla vara ledig i 4 veckor liksom... Men nu är man jue inte tvungen till det, men ändå..


Har tvättat hela morgonen sen klockan 6, det var inte så mycket tvätt så det har gått fort, eller ja det har i alla fall inte varit så många maskiner att dra igång som det ibland blir.


Beställde nya SingStar som kommer nu i veckan, Svenska Schlagerhits och Legends, så jäkla kul med SingStar, jag brukar till och med sitta och spela för mej själv när ingen annan villig är i närheten, just nu har jag dock bara ett spel, Rock ballads, men det är skitkul för det är så jävla mycket bra låtar i den, legends är typ lika bra fast det är inga ballader så det blir mer sväng i gängorna HAHA! Schlager beställde jag mest för att det är låtar som alla kan och passar typ alla, inte alla som tycker om rock så man får jue anpassa sej lite grann. Ska ha SingStar-kväll någon dag (V.I.P My är förhoppningsvis på plats då?) så jag hoppas att Towrik kommer med ;) ? (Snälla?)


Beställde även kläder, hitta ett par skitsnygga jeans och en ballongtröja som jag tyckte var superfestlig. Men när jag fick orderbekräftelsen så såg jag till min fasa att det inte levereras förrän i slutet på mars!!?? Man blir trött av mindre...


Har kollat på resor, vill ut igen till sensommaren som vi gjorde förra året. Då var vi i Turkiet, men nu är jag mer sugen på Spanien eller Cypern.. Vi får se hur det bli, Ragge ska jue med ha ett finger med i spelet ;) Finns dock inte så mycket resor ute just nu som man kan boka till sommar och jag tänker inte ta första bästa grej bara för att den ligger ute nu. Jag längtar efter sol och bad dag ut och dag in och party på kvällarna ^^ DET mina vänner är livskvalitet. När jag var i Turkiet i somras fick jag jue plugga hela semestern, hoppas att jag slipper denna gången, kan jue höra med fröken om man kan få börja lite tidigare med dom uppgifterna i så fall..


Och sen har jag en liten hälsning till alla er som har åsikter som ni måste få sagda men inte vågar stå för det utan signerar med mitt namn i stället...
DRA RÖVEN I ASFALT!!

(snackade skit gjorde man på dagis, ni är vuxna nu, get over it!)

Tack för mej...


. Lördag 24 Januari .

Idag är jag sleden som bara den. Jobbade 7-15 igår, kom hem och somnade vid 5. Vaknade sedan vid 10 på kvällen. Seegt... Inte nog med det så följde jag med mamma till Sibbhult att hämta syrran klockan halv 2 på natten. Somnade igen klockan halv 4. Skulle tvätta klockan 6 och var såklart inte vaken vid den tiden ;) Haha


Idag ska vi till Osby till Ragges syrra och hennes gubbe och äta mat och spela SingStar! Det är så in i hoppsans jäkla roligt med SingStar! Dock inte roligt när andra anser att man är för bra för att vara med, minns när vi skulle spela Buzz med André och han bara vann hela tiden och alla bara var sura på honom. Vet hur kul det (inte) var för honom..


Det känns tomt att inte ha några läxor att göra, jag har inget att göra och inget som behöver göras . Det är rätt så trisst när man känner för att vara till nytta. Sen har jag inte lyckats locka till mej flera arbetsdagar denna månaden förutom fredag  utöver mitt schema. Jag dör snart att trissdess.

Det var allt för denna gång! Tjing!


. Torsdag 22 Januari .

Nu får ursäkta sega mej, jag har haft en massa att göra över jul, nyår och sedan med både jobb och skola som det har blivit en stor tugga av nu i januari. De senaste veckorna har rullat på fort och det är mycket jag har haft för mej men knappt att jag kommer ihåg hälften! Julen firade jag ihop med min mamma, hennes man, mina syskon och min sambo. Det var trevligt minsann och mycket paket fick man ;)

Nyår firade jag ihop med min sambo och hans föräldrar. Det var med trevligt, var dock tvungen att åka hem direkt efter tolvslaget eftersom att jag skulle jobba klockan 7 morgonen dagen efter. Det var lite om det, nu skiter vi i detta och uppdaterar från nu.


I Lördags köpte vi ny säng *ja jag tjatar om det för jag älskar den* med elevator! Aaaah va gött, kan dock inte sova i den men det är jue inte det viktiga ;) Haha

Nu kan man jue sitta i sängen med datorn i knäet, DET mina vänner är fantastiskt!

Som ni ser på bilden så har jag dessutom klippt av mej hela kaluffsen. Hela 35 cm av moppen som jag tidigare hade så stiligt på hjässan har nu lämnat min stiliga lilla valnöt.


RSS 2.0