. Måndag 30 Maj .

Då vart man hela 24 år och 5 dagar fyllda idag! Grattis till mig!

Helgen har varit supermysig!
I fredags jobbade jag dock till 14.30 men efter det tog vi hem till glada vänner för lite sällskap. I lördags åkte vi till Gummarp (jag, älskling, storebror Johan, Linda & Packe) för att bada bastu vid sjön. Det var mycket mysigt och trevligt och det var långa, många och högljudda skratt (och mycket vin och öl förståss).
Igår (söndag) firade jag och mina syskon mors dag med ingen mindre än mor. Det startade med en tur till Fjälkinge på jakt efter plastgolv till våran balkong som födelsedagspresent från mamma och hennes man. Blev förståss en massa annat småskrammel med. Fikade sedan hemma hos mamma och så blev det lite paketöppning. Senare fick hon massage av moi och sedan åt vi anka med nypotatis och brunsås, sååååå sjukt gott!! Har aldrig varit så mätt i hela mitt liv!!

Vaknade 05.45 idag och kunde inte somna om, gick en runda i byn med hunden och funderade över tikket. Ska snart cykla ner till byn och köpa frallor till mig, älsklingen, mamma, hennes man och förmodligen syrran, sedan efter frukosten så beger vi oss mot staden där vi ska månadshandla mat och diverse artiklartiklar som behövs i hushållet. Inget roligt men måste ju göras, skönt att ha det färdigt. Men roligt med sällskapet i alla fall.


RSS 2.0