. Söndag 29 November .

Sitter och pluggar Geriatrik, sista veckan i skolan nu. Har Geriatrik imorgon, Rehabilitering på torsdag och psykiatri på fredag. Jag blev färdig med APUn i fredags på PIVA, det var givande och myyyycket lärorikt. Fick se en hel del på dom 5 veckorna :). 5 veckor! Helt sjukt! Det har gått jättefort! Det känns som jag har varit där i typ 2 veckor!
Jag har bara matten kvar nu att läsa. Jag hade tänkt att läsa det eftr jul, men det blev ändrade planer...

Nu har vi nämligen fått reda på att vi ska bli föräldrar år 2010!!
Det är helt otroligt och jag kan inte förstå att det är sant! Jag har varit såå ledsen i ett par år nu då jag velat ha barn men gett upp allt då det inte verkar vara något som ska hända mig! Men när man minst anar det!
Det var en av personalen på PIVA som sa till mig fäör ett par, tre veckor sedan, att oftast blir det att an skaffar hund och ger upp och DÅ händer det!
När jag gjorde testet var det så att jag antog att jag skulle lagt de pengarna på att få reda på att inget var förändrat och min sambos pappa råkade vara är med, han kom innanför dörren mitt i när jag precis börjat testet, han var här när jag tittade på det och jag ville inget säga. Jag höll tårarna tills min sambo och hans pappa gett sig iväg.
När Roger då kom hem så var jag helt överlycklig! Roger blev nog rätt så chokad han med, han sa inte så mycket. Men nu tar han hand om mig och tänker på mig och bebisen hela tiden <3

Jag kan inte bli lyckligare! Från att ge upp framtidsdrömmarna med familj och bara ha hundar till att kunna ha både och!
Jag kan inte fatta att detta händer!

MVC på tisdag och sedan ultraljud ^^
Längtar tills man får klartecken att man kan börja förbereda sig och då åker ciggen i soporna! Det är verkligen värt det bästa försöket någonsin!

Jag älskar dig, Ragge!!
Du kommer att bli världens bästa pappa!!

RSS 2.0