. Fredag 18 Juni .

Sledwe...

Jag vaknade vid 10.30, älsklingen drog till praktiken 10.50 sedan dess har jag kännt mig så galet ensam. Duffy har legat och sovit i våran säng hela tiden, pratat i sömnen men annars inte ett ljud. Det är nästan så jag längtar till jobbet, jag ska jobba 15-21.30 och om jag inte minns fel så är det nog R jag ska jobba med idag. Ala på jobbet är ju iofs roliga att jobba med, men jag säger inte att alla är det... R är rolig att jobba med. Denna avdelningen som jag jobbar på är rätt konstig, den kiljer sig från allt som jag varit på tidigare och framför allt så kan man inte alltid vara sig själv, man är inte längre enbart omgiven av folk som bryr sig om varandra. Här känns det som att vissa bara vill sätta dit varandra, ju hårdare dess bättre...

Nu är snart bröllopsplanerna klaffade, den stora biten som ännu inte är på plats är maten. Det är 100 frågor runt den. Jag tänker självklart inte stå för maten och serveringen, det får jag sätta någon annan på. Men hyr man catering så får man inte den maten som man vill ha riktigt. Jag vet inte hur vi gör, det får min fixar-sambo ordna med, hihi.

Jag vill igentligen få lite gjort här hemma innan jag drar till jobbet men jag är alldeles för lat till det. Kroppen vill vill vill men hjärnan stretar emot för allt ved den har! Vill ju inte precis spara det till fixar-sambon... eller?

Idag är pappa på permision från sjukhuset för att åka till Eslöv på skolavslutning. Han ska ha sommarlov nu. Tänk vad tiden går fort. Han har blivit så stor och har redan börjat skolan hihi! Jag får väl ringa honom imorgon istället men jag känner ändå att det gått några dagar nu sen jag hörde av honom och jag saknar faktist honom, men men... Får väl ringa honom en annan dag kanske då...


. Torsdag 17 Juni .

Detta är en glädjens och sorgens dag, mina vänner!

Jag har tvättat och det är nog det absolut tråkigaste man kan göra (efter att se på film).
Inte nog med det så har jag bara rökt 3 cigaretter trots att jag har fått 1000 klassens brännskaor i ansikte, på hals, arm och bröst efter att försökt laga mat... F**n vad det känns *gråter en skvätt eller två*!!
Hoppas fan att Roger tycker att köttfärspajen smakar när jag nu offrat både skinn och tårar på eländet, annars ska jag nog baskemej köra pajen med lite vatten i mixern och tvångsmata honom med duschslangen!

Kanske en bit tårta istället med tanke på att han kommit in på Folkuniversitetet (fotografutbildning) i Lund?
Jag är så glad och för din skull, lilla Roger <3
Jag har dessutom hittat en vigselring som jag är såå kär i! Måste flörta lite extra ikväll så den där duschslangen skippar jag nog... hihi...

Pappa har varit på sjukhus nu i 2 veckor och 3 dagar och kaaaaanske får komma hem idag, tror inte det men bara att det är kanske är väl bra nog? Hans sambo har varit fantastisk med att hålla mig och Roger informerade med vad som händer runt honom, jag har nämligen kommit överens med honom att jag helst inte vill ringa då jag inte vet hur han mår och så, han ringer mig och om inte han gör det så gör hans sambo det.

Roger slutar om 2 timmar och 10 minuter... Då ska jag och Duffy möta honom!

Nu ska jag rasta mitt lilla knyte <3

. Onsdag 16 Juni .

Åh nej! Nu har jag varit lat med bloggen igen... *suck*

Vi kan ju börja med att prata om det som aldrig lämnar min skalle ifred:
GÖTEBORG!
Sooom jag längtar tillbaka och vi hade så jäkla roligt! Hotellet var helt okej (blir ett annat hotell nästa gång dock). Fredagen bestod enbart av shopping och ite utgång på kvällen, lördagen Liseberg (11-23), jag åker ALDRIG karuseller men då var jag faktist ganska modig måste jag säga! Söndagen bestod också den utav shopping och sedan åkte vi hem på kvällen. Jag saknar Göteborg hur mycket som helst!!

PLanerna inför bröllopet rör om i hela min skalle för tillfället. Det är 1000 gånger mer planer än vad jag trott! Och jag som bara legat på latsidan och tänkt att det inte är så mycket förberedelser. Eller jo det har jag väl vetat, men inte såhär!

Ragge har börjat praktisera/jobba och jag tycker det är skittrisst att vara ensam hemma... Syrran kommer hit i eftermiddag, då ska vi ta med oss en filt och en kanna kaffe och sätta oss ute i det fina vädret och prata Sweden Rock!

RSS 2.0