. Torsdag 29 Juli .

Skäms över att jag inte skrivit något här trots att jag har haft världens roligaste och mest händelserika månad!! Tråkigt för er för jag pallar inte skriva det nu, det blir för mycket att läsa...

Sommaren är svalare, det är färre ljusa timmar. Det är tråkigt att detta ska ta slut, men närdet är sommar längtar jag alltid till vintern och tvärt om. Dock har Ragge inte badat så mycket i sommar. Inte jag heller men mer än honom. Han har fått trumhinnan spräckt men det har läkt nu så vi får se till att bada några gånger nu innan sommaren är över. Han har badat benen i havet en gång men den räknas inte för vi var bara i några minuter och vattnet var skitäckligt!

Han har hunnit fylla 25 år och är nu vuxen fysiskt sett! Grattis i efterskott, min älskling!

Snart är sommaren över och alla andra ordinarie kommer hem från sina semestrar. Har haft en bra sommar på jobbet (vad fan ni andra än säger, så det så) men har faktist saknat många av mina arbetskollegor. Imorgon ska jag förresten jobba på Plan 3 och det ska bli hur kul som helst!

Efter jobbet imorgon åker vi till Smedstorp till min pappa, hans sambo och "lillebrossan". Vi ska till Danmark på lördag och det ska bli skitkul att komma iväg och släppa allt här hemma. Ibland känner jag att jag skulle kunna ta alla våra grejer och bara flytta långt som fan härifrån... Men så lätt är det inte.

Nu är det bara 72 dagar kvar till bröllopet och jag håller på att döav nervositet! Jag är rädd att allt känns klappat och klart och sedan står man där i sista stund och stressar ihop något halvdant! Fast jag kan inte komma på mer jag behöver göra dock... Jag längtar jättemycket och jag är så kär man bara kan bli! Jag får ofta fjärilar i magen bara jag tänker på dig och det finns ingen i hela världen som gör mig lyckligare än vad du gör bara av att finnas hos mig. Det jag känner finns det inte ord för, det är bara så otroligt fantastiskt!

Jag vill bara säga tack till alla mina vänner! Denna månaden har varit en otrolig kompismånad där svinen har visat sina riktiga ansikten och de äkta har sträckt på sig och varit helt fantastiska! Det behövs inte mycket för att visa att man är en fin vän, det är bara det där lilla extra. Och det finns inga särskillda namn utan detta säger jag till alla mina vänner, och jag älskar er alla!

RSS 2.0