. Fredag 15 Januari .

Äntligen hyfsat frisk igen! Det var med snabba ryck och det bugar jag för då jag ska jobba i helgen.
7-13 + 16.30-21 imorgon och 7-16 på söndag. Hoppas att jag mår helt bra imorgon så det bara är att köra på.

Ikväll kommer Feffan och ska titta på Wild Hogs med mig =)
Verkar som att Roger och Alexander ska till Osby och hämta någon bildel till Alex's bil.

Det var allt för mig!

. Torsdag 14 Januari .

Förkyld, ont i hals, öron och i tungan, hostar och nyser för jämnan och har feber. Man anser andra gnälliga när de är lite förkylda fram till att man själv råkar ut för det. Jag har ont i hela kroppen. Och var enda gång man råkar utför det så anser man att det är den värsta förkylning man någonsin haft!

Det gör mig så JÄVLA arg! I morse (07.28) ringer bemanningen ifrån jobbet och frågar om jag kan komma för att det är akut, jag var inte vaken och som vanligt svarar jag bara "ja"! Jag går upp, tvättar av mig och klär på mig och lägger märket till hur huden stramar och ömmar överallt, jag hade skitont i halsen och öronen så av ren säkerhet tar jag tempen. TADAA!! 38,2!! Jag ringer bemanningen och säger att "så ni vet så har jag feber, men om det verkligen behövs så kommer jag ändå!" Fyy faan vilket dåligt bemötande man få ibland!! Jag skulle fan ha skitit i att ringa och komma dit sjuk... J*la k***ing!! "Och det visste du inte när jag ringde innan eller?? Det fattar du väl själv att du inte kan komma hit när du är sjuk??" Nee du väckte mig ju? Och förlåååt för att jag frågar!! FAN va arg jag blir! Vikarier får inte vara sjuka (dessutom är jag fan aldrig sjuk!!) och vi ska veta av oss själva att vi har feber!! Jag är ingen jävla robot heller???

JAG ÄR SÅÅ TRÖTT PÅ ATT BLI BEHANDLAD SOM SKIT PÅ JOBBET (Inte av arbetskamraterna)!!!!!!!!!
Vill ni ha hjälp får ni fan beté er vettigt!!


. Torsdag 7 Januari .

Dagen har varit händelserik, klockan är nu 22.30, men det känns som om hon är 19.00.

Jobbade 7-11 imorse, fick sluta tidigare eftersom jag skulle vara i skolan på upprop idag.
Där träffade jag massor med folk som man inte sett sedan tiderna begynnelse, bl.a. en kompis jag hade som jag stod vansinnigt nära när jag gick på gymnasiet som heter Tina. Helt sjukt hur man efter så många år bara kan träffas sådär helt oförberett och allt bara faller tillbaka till dåtid. Det kändes inte ens som att vi hade varit ifrån varandra! Skum känsla...
Vi pratade om nutid, hur våra liv ser ut, men även om svunna tider som man aldrig glömmer.
Usch jag blir helt tårögd när jag tänker tillbaka till då man var 17 år. Man ringde Tina, bestämde att "vi skiter i skolan idag, vi sitter på gröningen och snackar skit och sjunger några rader från Håkan Hellströms senaste platta istället och röker"... Herre gud vilken syn vi hade på saker och ting, men förr eller senare kommer verkligheten ikapp en. Men idag kände jag mig som 17 igen (dock inte oansvarig, bara mindre mogen).

När jag kom hem var jag SÅ trött... Det tog inte så lång stund innan jag somnade på soffan. Har nu ätit lite kvällsmat som består av en tallrik lättfil och kanel... Älsklingen tittar på TV, någon baseballfilm som inte intresserar mig...

. Tisdag 5 Januari .

Jaha! Då var julen ute igen...
Imorgon ska jag plocka upp lite nya gardiner jag fått under julen och pynta om på nytt så som jag (och lite Ragge) vill ha det :) Han brukar inte lägga sig i precis, jag tar det som en komplimang!
Granen åkte fort ut idag! Har tvättat lite, skönt att ha det gjort..

Imorgon är det en dagtur som gäller, jag älskar dagturer ^^ Det är lättare att få struktur på dagen i helhet då!
Jag är inte precis en sån som stiger upp på morgonen när jag är ledig. Snarare mellan 10-13 :P Även ibland 14, det beror på hur länge jag var vaken kvällen innan.

Idag har svärmor varit på besök! Det är så mysigt när hon är här ^^
Vi åt god mat och jag fick lite hjälp med tvätten, gick lite med hunden och bara tog det lugnt.
Sitter nu med älsklingen och tittar på TV (Paradise hotel för tillfället som jag igentligen inte tycker är särskillt kul att se på, men men...) medans Duffy sover på sin filt i soffan. Har suttit en timme på spikmattan.

På torsdag börjar skolan igen, fast jag har min utbildning tyckte jag att jag skulle läsa lite socialt behandlingsarbete och matematik (matten var dock inte frivillig tydligen!).. Matten är kvällskurser (skönt det i alla fall!) och socialt behandlingsarbetet börjar inte förrens vecka 15, ska bli skönt och förlänga betygsdokumentet lite!

Puss och kram! Julegran(är inte längre innomhus!)


. Söndag 3 Januari .

... gillas inte Hej mina vänner!

Då var ett nytt år här men nya chanser. Förra årets bravader spolar vi ner i stolen!
Mitt år har börjat ganska lugnt, har varit ledig och bara gjort sådant jag velat göra!
1-2 Januari var vi hos min pappa i Smedstorp och firade min styvmor på födelsedagen! Fick då även tillfälle att umgås med min kära styvbror, Alex!
Igår umgicks vi med Micke och min storebror Johan, åt lite tacos och spelade eyetoy! Det var superkul!
Idag har Feffan och Alex varit här, vi gjorde pizza och pratade och skojade rent allmänt som förr i tiden. Har inte sets på över ett år nu.

Julen var med mysig.. Lille julafton hos min mamma, Julafton med min pappa och Juldagen med Ragges föräldrar!
Snacka om att julfirande med barn i närheten är underbart :) Gud, vad jag längtar!

Är färdig i skolan nu, men har lite kurser jag vill hoppa på denna teminen med. Får se vad det blir av det kommande halvåret, jag vill att jag ska ha att göra i alla fall.
Jag känner på mig att 2010 är ett bra år!

I julklapp fick jag:
Choklad, digital fotoram, nya sängkläder, bordslampa, eyetoy, prydnadsskålar, elvisp, strumpor, gardiner, äggklocka och knivslip.
Jag tror att alla julklappar jag köpte var okej! Det verkade dock så i alla fall.

Jag vill tacka alla mina nära och kära som gjort att denna julen har varit underbar
och att jag ser fram emot flera!

LYCKAD FORTSÄTTNING!!


RSS 2.0