. Onsdag 27 April .

 Äntligen är mördardagarna utförda!! I måndags gick jag i skolan 8-12.30 och jobbade 13-21.30 och igår jobbade jag 7.30-13 och gick i skolan på kvällen... Snacka om att jag inte kunde tänka haha... Men som sagt, de dagarna är över nu och jag hoppas att de aldrig kommer tillbaka! Snart är det juni och då är jag äntligen färdig usk!! Sköönt!! Aldrig mer skolan (så vida inte mitt dumma lilla huvud får några tokiga idéer).

Idag kom äntligen Avatar! Den såg jag och Roger på bio o Bromölla med pappa, hans sambo, Alex och Johan. Då såg vi dessutom den i 3D och den var sjukt bra! Jag har längtat som bara den efter att ha den i hyllan och nu kan jag se den tusen gånger om ifall jag vill det!!

Idag har det varit riktigt fint väder, jag, Roger och hunden har suttit ute lite gran och druckit kaffe. Docj regnar det lite nu men det är fortfarande varmt ute.
Hoppas det är lika fint väder imorgon för då kommer Tua och jag vill såå gjärna sitta ute då med kaffekannan i högsta hugg! Jag hade tänkt baka kanelbullar på förmiddagen, nybakade bullar är så sjukt gott!!

Som sagt har jag börjat läsa Socialt behandlingsarbete och det känns ärligt talat helt värdelöst! Socialt behandlingsarbete är 10% av en psykiatrikurs typ! Jag har läst psykiatri redan så det känns som att denna kursen är ganska överflödig... Men jaja, jag vill ha poängen och sen vad jag gör för att få dem är ju skitsamma, det blir ju lättförtjänta poäng i alla fall...

. Söndag 25 April .

Bara en månad kvar till min födelsedag!!!

Denna helgen har jag varit ledig fre-sön och den har varit alldeles lagom händelserik...
Fredag: Klippte mig, umgicks med Tina och Johan hela dagen, åt hamburgare och hade det gott, en hel massa tjejsnack och annat.
Lördag: Hos svärföräldrarna, Duffy lekte bakdelen av sig och hade det jättehärligt. Vi åt god mat och drack lite öl på kvällen.

Idag ska jag bara vara till onytta och vara ivägen för min man ;) Imorgon ska jag vara i skolan på dagen och sedan jobba på kvällen och på tisdag ska jag jobba på dagen och vara i skolan på kvällen... Längtar inte precis...

Jag och Malin har gått en lång runda i byn, industiområdet och i skogen ikväll. Mysigt!!!

. Onsdag 21 April .

Jaha då har man varit fast anställd i 2 veckor och hittills trivs jag jättebra trots att jag aldrig varit på den avdelningen förr. Faktiskt den enda avdelningen jag inte varit på! Trivs med själva jobbet och personerna jag jobbar med.

Nu är våren här (typ) fast snön vräkte ner igår och det har snöat lite 2 ggr ikväll. Jag tror ändå att det är låtsassnö för det syns inte ens att det snöat och det är inte precis kallare heller för den delen :) Grilla imorgon och på fredag.

I helgen var vi hos familjen i Smedstorp för första gången i år och det var jättemysigt, dock hade de mycket och göra och var ofta på vift, men jag hann att vara på Bo Ohlsson 2 ggr och ge dem en större del av min lön, haha.

Igår var jag på ljusparty och beställde lite nya ljus igen, de jag köpte sist har tagit slut för länge sedan och jag har dessvärre skapat ett beroende!

RSS 2.0