. Torsdag 26 Februari .

Idag är jag glad som ett litet barn med en påse smält choklad i bakfickan! Köpte min SRF-biljett igår, bara 3 dagar eftersom att 4-dagars var slut, men jag ska vara där i alla fall (På campingen alltså). Köpte även 2 biljetter till Ragge. En till Bob Dylan som spelar i Malmö den 28 Mars och D-A-D som spelar i Malmö den 31 Mars. Han blev i alla fall glad och det var jue det som var meningen.
Haha, kom på nu att jag måste köpa ett tält med... Typiskt!

Ragge köpte Sweden Rock Magasine till mej igår som jag ville ha för de var ett 14-sidigt reportage om Queen som jag velat läsa sen tidningen kom ut, men har inte hittat den bara.

Idag jobbade jag 7-13, det kändes så konstigt för det var som att man precis hade kommit och jobbat en timme och sedan gå hem igen. Jag känner mej alltid så elak mot dom andra när jag går så tidigt. Låter helt afterblivet... MEN SÅ KÄNNER JAG!! *asg*
(Ni fattar inte för de va en grejj jag höll på med när jag var jättetrött en kväll när jag umgicks med min mammas man som för övrigt är rätt så trött på mej när jag sätter igång och fular mej.. Men whatever)
Men jag har i alla fall hunnit göra färdigt delmoment 2 på Arbetsmiljö och säkerhet tack vare att jag slutade tidigt och det är jue bra. Hann ner till mamma och säga hej och sedan gå och handla.

Köpte en skiitgod fil idag (på tal om popcorn) med jordgubb och vanilj, lättfil dessutom. 0,4%. Haha det är faktist inte så tråkigt att tänka på vad man äter, faktum är att lätt mat är godare är fet mat. Jag kan inte ens tänka på pizza längre, går upp i vikt bara av tanken.

Idag beställde jag en bland-cd med Warrant, en grupp som syrran presenterade för mej igår och dom var verkligen bra, så jag tänkte att jag börjar med en blandskiva så får vi se vad jag tycker sedan. Beställde även hem 2 cd med Queen, "Innuendo" och "The Miracle" dom bästa albumen med dom om man frågar mej. Har bara dom på datorn men jag ska sluta ladda hem p.g.a. att jag inte tycker att det känns lika kul att lyssna på datorn som på stereon.

Snön är borta (JIPPIE!!) och jag bara hoppas hoppas hoppas att våren kommer nu och att det inte blir mera snö. Jag vill ha sommar!


. Tisdag 24 Februari .

 

Jaha då var det tillbaka till skolbänken idag. Har haft Medicinsk grundkurs. Hade prov idag men jag har dock känt mej alldeles för trött och upptagen för att läsa så jag får göra provet på torsdag den 5e istället. Skulle inte göra något arbete på medicinsk under hela kursen utan nu kör hon bara prov. Det är rätt skönt för vi ska göra arbeten i alla kurser till varje selmoment och det blir rätt jobbigt om man dessutom jobbar med, det blir nästan inte tid till att leva utöver jobbet och skolan. Till måndag ska vi lämna in ytterligare ett arbete på arbetsmiljö och säkerhet, vilket också är ganska kul och på tisdag ska vi lämna in ett arbete i omvårdnad med. Bara man tycker att det är kul att läsa så går det bra, det jobbiga är att sätta igång, efter det så flyter det på som bara den.

Äntligen bär det iväg till Sweden rock! Jag har bangat och bangat men nu minsann blir det äntligen av! Vart enda år så har jag lyckats jobba dom helgerna under SRF och då har jag hållit mej på jobbet. Dels för att jag hellre tjänar pengar än att slösa dom och dels för att mina arbetskamrater lätt blev irriterade. Jag ville helt enkelt hålla min plats i gruppen för att inte framkalla några sura miner. MEN! Jag jobbar nu på en annan avdelning där fritidsintressena är väl accepterade bland arbetskamraterna och jag tror inte att dom på något sätt skulle bry sej om jag tog ledigt den helgen för att åka på festival!? Nu skiter jag i alla fall i det för jag ska iväg, så det så...
Fick hem denna mycket intressanta tidning idag, lagom till rikedomen (som kommer imorgon och på fredag). Fanns inte sådär jättemycket intressanta grejjer, tror att det mesta där passar Ragge mer. Men i alla fall är det alltid kul att titta i. Ska i alla fall införskaffa mej någon till bandtröja och möjligen nått par coola byxor och skor.

Viktminskningen går gallant, har gått ner 8 kg nu sedan den 29 januari. Jag är mycket stolt och känner mej mycket gladare, piggare och friskare rent allmänt. Har inte lika ont i mina knän och leder o.s.v. Ska ha samtal med min läkare nu i veckan för mer coaching och fler tips.

SingStar-kvällen som jag hade den 6 januari var mycket intressant. Jag kläckte några gånger att det skulle vara kul om man gjorde ett SingStar men bara Queen. Vi diskuterade runt det och det var lite knasigt tänkt tyckte någon (även jag, men man får faktist drömma). Nu har dom nyss gjort en med ABBA och nästa steg blir väl antingen Elivs Presley, Beatles eller något i den stilen. Men 3 dagar senare så blev det officiellt. SingStar Queen kommer ut den 13 mars! Alltså, jag vet inte om jag är något slags helgon eller gud eller nått, det var faktist rätt läskigt. Men jag blev så jävla glad! Det ska bli jättekul att sjunga SingStar med syrran nu. Kommer bli helt överväldigad den 13 mars när jag får den i brevlådan ^^

Ha det bra!


. Onsdag 4 Februari .


Då har man jobbat 6 dagar på rad, ska jobba imorgon med (kväll). Skulle jobbat på fredag-dag, men eftersöm vårat efterblivna informationssystem på skolan är lika funktionellt som vanligt så visste jue inte jag att jag skulle gå i skolan på fredag med. Fick ta ledigt i alla fall, ska jobba på Äppelbo på lördag, det har jag inte gjort på över 2 månader.. Fattar inte att jag snart varit på Furebo i 3 månader. Tiden går undan och snart är man död.

SingStar-kvällen på fredag är nu fastställd och alla V.I.P's kommer med =) Kommer någon Christian som man aldrig träffat, en av Ragges dagiskompisar..

Lyssnar nu på Queen (som vanligt). Mee loove!!

Var hos doktorn i torsdags för att få hjälp med min viktminskning och fick recept på ett läkemedel som heter Reductil, den gör att jag blir mätt fortare och att jag är mätt längre och inte blir godissugen. Och det har ju verkligen funkat med! Jag har på 5 dagar gått ner 3,5 kg! Helt sanslöst. Men man vet jue aldrig, det kan jue vara såddär i början kanske tills kroppen är van, då brukar det gå segare. Har jue gått på 1000 olika dieter innan och då har det gått trögare än en förstoppning! Sen när man gått ner ett antal kilo och tar en paus så e man lika fet igen efter en timme... Haha nej inte riktigt men man går upp allt igen. Men doktorn sa i alla fall att dessa tabletterna är bättre än att gå på diet, man ändrar matvanorna och man äter som man brukar, fast man som sagt blir mätt fort. Haha jag får kämpa på :P

Började skolan igår efter jullovet, de andra i klassen har varit på praktik i 3 veckor, men jag slapp eftersom jag har varit på Lindgården i snart 3 år, lärarna tyckte inte att det var ett behov för mej att praktisera.

HA DE SÅ GÖTT!!

RSS 2.0