. Onsdag 13 April .

Våren är äntligen här! Det firade jag och Duffy med att gå ner på gamla järnvägen (som nu är en cykelväg) och busa, springa och kasta pinne. Hur mysigt som helst! Dock har det regnat lite då och då i ett par dagar, men vad gör det? Man kan gå ut emellan skurarna. Jag är glad att det är regn och inte snö.

Idag ska min älskade make till studion och fotografera för första gången. Dagens modell är en kompis till mig. Jag själv ska tyvärr jobba men det kommer fler tillfällen man kan få vara med och titta. Hade varit roligt och se honom i sitt rätta element. Han brinner verkligen för fotograferingen, jag hoppas att han kommer att få fortsätta med det och få många kunder.
Kika in på www.rp-photography.se

Nu har jag varit med i 12 veckor på ViktVäktarnas ProPoints-program och jag har gått ner 7,5 kg vilket jag är väldigt nöjd med. Jag har bestämt mig för att fortsätta tills jag nått min målvikt nu när jag ändå har fått programmet som en vana, jag lever och andas det och det funkar perfekt i mitt liv.

Jag och min man har börjat titta lite på resor till Prag, jag har alltid velat dit och har hört från många som varit där att det ska vara fint och romantiskt och mycket att titta på.


RSS 2.0