. Tisdag 31 Augusti .

Då började matten idag! Mycket skoj! Har bara ett endaste prov kvar och hemtentan som tog typ 8 timmar att göra (på streck) som jag otroligt nog slarvat bort, jag som annars har sån ordning på mina grejer! Helt otroligt... Men annars är det bara att göra om, det är inte mycket att be för! Vill gärna göra det där nedrans provet så fort som bara möjligt men fröken vill att man gör några stenciler innan.. Bara för att liksom! Mycket bra idé tycker jag...

Fick mina ljus från partylite häromdagen med, äntligen. Hade bara ett endaste votivljus kvar! Så det var på tiden...  Funderar lite på att ha ett eget ljusparty någon gång. Funderar mest på platsen i lägenheten bara, blir ju säkert ganka många som vill komma.

Har fått hem mina clipon-förlängningar nu, är mycket nöjd och de verkar bra, men trisst nog är jag värdelös på att sätta dit dem. Jag får väl be frissan sätta i dem och klippa till dem åt mig när jag är där.

På lördag är det dags för kalas igen, min käre sambo och blivande make har planerat ihop lite skoj med mina vänner, ska bli skitroligt! Blev dock inget kubb och grill som vi från början tänkt men som kommit på tapeten lite väl sent. Men det blir säkert alla tiders ändå!

Just nu är jag förresten i full fart med att planera dukningen inför bröllopet och det är kanonsvårt när man vill 100 olika saker och man ändrar sig hela tiden. Dessutom ska ju allt sammans passa ihop! Ja, jisses...

Nu vill jag bara ha kalla och ruskiga hösteftermiddagar med tända ljus och en varm kopp med te och en go vän vid min sida!

. Onsdag 18 Augusti .

 Nu har jag varit ledig i 2 dagar efter att ha jobbat helg. Ikväll jobbar jag 15.30-21.30.
Såå sköönt!
Skickat iväg min ansökan om körkortstillstånd idag så snart är det att knuffa iväg kulan sen kör det på :)
Tyckte dock att det var lite jobbigt på körskolan igår när jag skulle göra syntestet. Jag fick inte precis några förklaringar runt det så jag tänkte ju att det inte var komplicerat... Jaja, jag säger då det... Jag fick i alla fall den hjälpen jag behövde och jag behöver säkerligen inte umgås med dem på min fritid...

I söndags fyllde min pappa 50 år, pratade lite med honom. Sedan var det ljusparty hos mamma igen! Beställde en hel del nya ljus. Papegojblomma (12 st), Jordgubbsrabarber (10 st), Mullbär (10 st) och Blåbär (10 st). Äääälskar att prova nya dofter! Saknar dock en som de hade för ett tag sen. Neongul till färgen och så hette den Hokuspokus. Det är nog favoriten genom tiderna! Det var mycket folk där som vanligt och jag och Tina sällskapade dit.

Hittat ett hus i Osby som jag bara vill ha! Ligger halvvägs ut på landet. Och är bara såå fiint!
Men jag som vanligt, har så bråttom och drömmer mig bort. Man ska inte ha för bråttom utan ta saker som de kommer. Det är därför jag ofta blir besviken för jag målar upp saker till något och sedan när det inte blir som jag tänkt mig så blir jag jätteledsen. Men jag vill ha det... *haha*

Jag håller på att bli grymt irriterad på kyrkan i Osby! Vi har säkert ringt dem 6 ggr nu de senaste 2 månaderna, de svarar alltid "vi/du ringer upp imorgon" och sen när man ber att få träffa någon så att vi kan börja förbereda, ja då har de aldrig tid eller så vet de inte vem som ska ha vigseln. Seriöst! Det är snart 1½ år sedan vi bokade kyrkan och de vet fortfarande inte vem som ska viga oss! Vilket folk det finns!

Men snart är i alla fall färdiga med allt stök och bök. Jag ska gå ner till blomsteraffären och beställa blommorna. Det sista som är kvar sedan är att dekorera och duka i lokalen och det kan vi inte göra förrens dagen innan. Jag läängtar så jag spricker!

. Onsdag 11 Augusti .

Är så glad idag för jag är ledig och jag och älsklingen har legat i sängen heeela dagen, sedan åkte han till hässleholm med Nicke medans jag duschade och lagade mat. Sedan tittade vi på Poltergeist 2. Nu har vi gått en härlig kvällsrunda med hunden. Eller ja, halvhärlig för jag var så mätt att jag kände mig full!

Och idag kom älsklingens skor som han ska till bröllopet och de var de finaste finskorna som jag någonsin sett! Han kommer bli så snygg min kille!
Och jag väntar tålmodigt på mina paket från företaget jag beställt tårtställning och topper ifrån. Jag har väntat i 2 veckor nu *grr*

Imorgon ska jag jobba lite över på Plan 3, minsann! Inte illa det. Dessutom tackar man inte nej till lite kvalificerad övertid heller, hehe.


. Måndag 9 Augusti .

Igår firade jag och älsklingen 2 årig förlovningsdag. Mycket mys och hembakad pizza.
Har varit en ledig och härlig helg med mycket kärlek och god mat. Åter till jobbet idag, min sista vecka som heltidare (än så länge), ska ändå bli skönt att luta sig tillbaka på sin gamla slappa 75-procentare.

Nu vill jag verkligen ha mitt körkort någon gång så att vi kan flytta till Osby. Jag orkar inte med detta stället mer, det finns inget att göra och det är bara litet och tråkigt. Jag vill kunna ta långa och härliga rundor och olika varje dag. Här får man ingen inspiration alls! Dessutom är jag så galet trött på att alltid be föräldrarna så fort man ska inhandla något man inte kan ta med sig på bussen, det är krångligt att ha hunden på bussen med. Nej, med körkort och bil skulle jag bli mycket friare och jag hade sparat pengar på det också! Nu får det bannemej bli lite ordning på saker och ting. Jag vill inte bo här och jag har jobb här. Det går inga bussar mellan Osby och Broby så det passar mina arbetstider heller för den delen så bussen är helt utesluten. Utan körkort kan jag inte flytta!

Förövrigt vill jag säga till alla er som mår dåligt utav sladder:
Det är inget att bry sig om!
Det som räknas är ärlighet, när man kan säga något to the face!
Resten är bara brist på annat!

. Tisdag 3 Augusti .

I helgen var vi hos min pappa, vi åkte till Danmark och körde rundor där, shoppade lite i Helsingör.
Köpte faktist en hel del dricka med, annars brukar man bara köpa det gamla vanliga som bara står i kylen och väntar på att få komma ut.
Vi hade i alla fall en trevlig och mysig helg.

Har nu beställt grejer till bröllopstårtan och grejer så jag kan träna på att göra den. Det ska bli roligt mpste jag säga. Längtar så det knappt är klokt, både efter grejerna och till bröllopet. Skönt att ha det mesta färdigt nu.

Känns som att det är dags att börja med körkortet med så man kan göra något med sitt liv mer än att jobba, sitta hemma och köra med andra medans de kör mig vart jag vill, haha. Ska ta mig för någon dag denna veckan att lägga upp hur jag vill ha min semester. Börjar liksom dra ihop sig nu.

I helgen (fre-lör) ska vi förmodligen vara i Osby, träffa Ragges sida av familjen och förhoppningsvis träffa lite av hans kompisar med, det händer ju inte så ofta att man gör det mer än de som tar sig för att komma hit var eviga gång.

På lördag blir det kräftskiva med.. urk... Jag tror jag kör på potatis och sill och gräddfil istället...


RSS 2.0